Kunst maakt het verschil, in wie je bent en waar je voor staat

 

Winnaar bekend van zeefdruk Ad Verstijnen augustus 2017


Wat een geweldige reacties hebben wij gehad! Dank jullie wel daarvoor. 
Een aantal reacties willen wij graag met jullie delen. 

Reacties van facebook, twitter en email: 

Elke kunstenaar beschrijft zijn eigen leven - een kunstwerk van Ad Verstijnen staat al jaren op mijn verlanglijstje dit zou een geweldige kans zijn om te verwezenlijken - de kleuren en lijnen die ad gebruikt maken me blij zijn schilderijen maken iets los in mij - Het lijkt mij als een zeefdruk van Ad Verstijnen onze woonkamer kleur kunnen gaan geven - Wat een leuke win actie, ik doe mee - Schilderijen van Ad Verstijnen heb ik voor het eerst gezien bij Arto Imago ongeveer rond 1999-2000 ik was er meteen heel enthousiast over omdat ik de felle kleuren en de voorstellingen zo mooi vond. Dat is in de loop van de tijd niet minder geworden. -  De kleuren en de projectie van de afbeelding in stijl van Ad helemaal in balans en brengt sfeer in huis Al jaren hebben we er een hangen supergezellig - Gezellige vakantie. Zelfs met zo'n schilderij is het thuis vakantie

En de winnaar is: Wilma van Oorschot . Gefeliciteerd!